Geccod.se
en matblogg av Dylan Juarez
  • Livet
  • Mat & Dryck
    • Kokböcker
    • Recept
    • Drycker
    • Restauranger
  • Film & TV-serier
    • Film
    • TV-serier
    • Recensioner
  • Prylar
  • Livet
  • Mat & Dryck
    • Kokböcker
    • Recept
    • Drycker
    • Restauranger
  • Film & TV-serier
    • Film
    • TV-serier
    • Recensioner
  • Prylar
  • Home
  • /
  • Livet

En dag fylld av (radio)aktivitet

Idag har jag spenderat dagen på kärnkraftverket utanför Oskarshamn. Bussen från skolan gick tidigt imorse för att vi skulle kunna få ut så mycket som möjligt av vår studieresa med fysikgruppen. Bland annat har vi varit 400-500 meter under marken för att se hur man planerar att under 100 000 år lagra det radioaktiva avfall som blir över från våra kärnkraftverk. Vi fick även lära oss hur kärnkraftverket fungerar, hur samarbetet med avfallet ser ut mellan kärnkraftverken i Sverige ser ut (allt skeppas till Oskarshamn) samt lite om samarbetet mellan länderna.

Spännande, intressant och lärorikt sammanfattar nog min dag bäst.

Nu ikväll fick det bli en middag med John på Pizzeria Vesuvio. Kände mig stolt mot slutet av förra veckan som bara ätit ute två gånger under veckan som varit. Den här veckan gick det utför med det och istället har det råkat bli dagliga luncher på stan med diverse sällskap. Mindre ekonomiskt, mindre nyttigt men däremot väldigt trevligt.

Imorn är det fredag!  Till kvällen har jag bokat ett bord för två och ska träffa Cassie som fyllde år i onsdags.

Dylan

Posted on 2012/11/29 by Geccod. This entry was posted in Livet. Bookmark the permalink.
Min resväska och jag
En bra vecka

2 thoughts on “En dag fylld av (radio)aktivitet”

  1. anita.cidh skriver:
    2012/12/01 kl. 10:25

    Hej ! Låter som du hade en intressant dag i Oskarshamn,Där har din morfar jobbat i omgångar,,fast inte under jord ,utan inne i kärnkraftverket Kram

  2. Geccod skriver:
    2012/12/02 kl. 21:28

    Hej! Det var den. Just det, mamma berättade det med, också visste jag det sedan tidigare med. Häftigt! Kram

Kommentera Avbryt svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

    Ladda mer...
    Följ på Instagram

    Senaste inläggen

    • Mitt sommarjobb för OnlinePizza
    • Nya köksredskap
    • IPA på beställning
    • Fooled pork – en vegetarisk pulled pork
    • Sliders på en fredag
    • Gyrosbaguetter & dubbel IPA
    • Hembakade hamburgerbröd – Brioche
    • En hemmagjord gyrostallrik
    • Oppigård & Omnipollo
    • Phil’s Burger – Sundbyberg

Om bloggen

Driver numera en matinriktad blogg under http://endubbelcheese.se

Arkiv

  • augusti 2016 (1)
  • april 2016 (1)
  • mars 2016 (1)
  • februari 2016 (3)
  • januari 2016 (3)
  • december 2015 (3)
  • november 2015 (2)
  • oktober 2015 (1)
  • september 2015 (4)
  • juli 2015 (4)
  • juni 2015 (10)
  • maj 2015 (13)
  • april 2015 (10)
  • januari 2015 (2)
  • december 2014 (1)
  • oktober 2014 (2)
  • juli 2014 (3)
  • maj 2014 (1)
  • mars 2014 (1)
  • februari 2014 (3)
  • januari 2014 (4)
  • juli 2013 (1)
  • maj 2013 (1)
  • mars 2013 (2)
  • januari 2013 (10)
  • december 2012 (12)
  • november 2012 (13)
  • oktober 2012 (19)
  • september 2012 (12)
  • augusti 2012 (7)
  • juli 2012 (10)
  • juni 2012 (13)
  • maj 2012 (30)
  • april 2012 (24)
  • mars 2012 (18)
  • februari 2012 (18)
  • januari 2012 (40)
  • december 2011 (23)
  • november 2011 (21)
  • oktober 2011 (35)
  • september 2011 (36)
  • augusti 2011 (20)
  • juli 2011 (15)
  • juni 2011 (19)
  • maj 2011 (33)
  • april 2011 (33)
  • mars 2011 (40)
  • februari 2011 (42)
  • januari 2011 (37)
  • december 2010 (23)
  • november 2010 (34)
  • oktober 2010 (54)
  • september 2010 (47)
  • augusti 2010 (53)
  • juli 2010 (18)
  • juni 2010 (40)
  • maj 2010 (32)

Kategorier

  • Android
  • Böcker
  • Cirkus
  • Film & TV-serier
    • Film
    • Recensioner
    • TV-serier
  • Geccod Podcast
  • Kina – 2012
  • Livet
  • Mat & Dryck
    • Drycker
    • Kokböcker
    • Köksredskap
    • Recept
    • Restauranger
  • Musik
  • Okategoriserade
  • Prylar
  • Spel
Powered by