Skolstart

Idag har jag varit i skolan för första gången på två år. Planen för hösten är nämligen att studera en termin på Komvux för att ta igen några kurser som inte blev helt godkända under min tid på gymnasiet. Matte D, Fysik A och Kemi A är de tre kurserna som jag kommer att läsa.

Imorse var jag på plats för att delta i det årliga informationsmötet som de har för nya elever. Passade på att samåka dit med Marcus som också pluggar där sedan tidigare och dessutom träffade jag en annan kompis, Sonia, som var på samma möte och kommer att plugga där i höst. Så helt ensamt blir det nog inte, även om jag inte går samma kurser som dem.

Efter lunch börjar min första lektion i matte och därefter är det en två timmars-håltimma innan jag har min första fysiklektion.

Det blir minst sagt spännande.

Dylan

2 thoughts on “Skolstart

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *