Kapten Röd

I Norrköping har det hållts en hel del gratiskonserter nu under sommarmånaderna. Igår kväll höll den senaste till och på scen uppträdde Kapten Röd med sitt band. Det var fullsmockat med människor men trots det hittade både jag och John en bra plats där vi såg det mesta som hände i rampljuset. Kapten Röd är ingen artist jag vanligtvis lyssnar på men jag brukar säga att all musik är bra live och gårdagens spelning var ytterligare ett bevis på det.

Ikväll har jag inte gjort mycket alls. Det mest händelserika, bortsett från att jag just dammsög rummet, var att hämta en syster hos sin pojkvän i Åby samt att köpa syrsor åt småödlorna.

Imorgon är det fredag. Inga planer alls ännu men får jag en gissning så skulle jag gissa på att det slutar med en utgång, någonstans.

Dylan

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *