Oklara höstplaner

Förra veckan blev verkligen en händelserik sådan. Så pass att jag knappt hade tid att ägna bloggen ens en tanke, vilket kan vara kul som omväxling. Bland annat hann jag gå se The Dark Knight Rises tillsammans med Viktor i torsdags. En av årets, för min del, mest efterlängtade filmer och jag kan utan tvekan berätta att den definitivt levde upp till förväntningarna!

En biokväll, tre krogkvällar och övriga kvällar spenderades också i sällskap med vänner, varpå veckan avslutades med en glassresa tillsammans med Linnea och Anders till Smultronstället senast igår kväll.

Vad gäller arbete så återstår det nu endast sju arbetsdagar kvar. Går med en smärre beslutsångest inför vad som händer under hösten. Det finns planer att studera upp några gymnasiebetyg på KomVux och där har jag även lyckats komma in på de tre kurser jag sökt till. Det vill säga Matte D, Fysik A och Kemi A. Ämnen som vore grymt bra att plugga upp samtidigt som jag kan medge att suget till att studera i höst inte ligger särskilt på topp, vilket gör att jag går i tankarna om att ansöka till vårterminen istället.

Positivt är ju trots allt att det bara gäller att plugga en termin för min del. Alternativen är att gå arbetslös, söka nytt jobb eller eventuellt hoppas på förlängd anställning på mitt nuvarande ställe. Cash is King som man säger och jag tror inte jag skulle tacka nej till mer pengar i höst, ändå.

Dylan

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *