Burk cola!

Minns inte om det var den här veckan eller förra veckan som jag fann dessa läskburkar som min Mor införskaffat åt mig från City Gross. Ni som läst mer än ett inlägg av min blogg vet säkerligen att jag har en viss förkärlek till Coca-Cola. Så det var mer eller mindre en happening of the day när jag fann dem på mitt rum. Egentligen ett helt meningslöst konstaterande men jag kände att det kunde vara värt med en liten historia som relaterar till den annars helt meningslösa men inläggsutfyllningsbara-bilden.

Utöver arbetet känns det om veckan varit rätt fullspäckad med händelser. Visserligen har det inte varit stressframkallande måsten som har infunnit sig utan snarare rätt roliga och sociala saker som jag haft för mig. I måndags blev det lite spontant tv-spelshäng hemma hos John. På tisdagen for jag ner till cirkusen där de höll en friträning för artisterna. Jag chillade dock mest. Onsdagen (lill-lördag!) bjöd på förkrök hemma hos Icka och Johan innan de icke-jobbande for vidare till krogen och under gårdagen stod det allergi på schemat. Jag nös tills jag spydde, vilket var någonting nytt. Och lite smått chockartat. För att inte säga väldigt oväntat.

Blir till att ringa doktorn angående mina allergier nästa vecka. Samtidigt måste jag ordna min Internet-uppkoppling på mobilen, gå med i något bra arbetarfackförbund samt se över min ansökning till KomVux. Det är några av alla de måsten som jag förskjutit till bakhuvudet nu under sommaren och som jag någon gång borde ta och se över. Helst nästa vecka.

Nu är det dock helg. Sjukt jävla skönt är det!

Dylan

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *