Västervik

Ytterligare en cirkusturnévecka är förbi och nu dröjer det ett helt år till nästa cirkusturné. Jag var visserligen bara nere och tillbringade sista dygnet och kvällen med folket som spenderat en hel vecka där redan. Det var kul och klart värt att jobba ihop några timmar denna vecka för att kunna sluta tidigare och ta första eftermiddagsbussen ner under fredagen.

Igår höll de sin sista föreställning och därefter blev det till att packa ihop det stora cirkustältet vilket ni kan se här ovan. Jag tror det tog omkring 4 timmar totalt för att riva det och då har samtliga kvarvarande cirkusfamiljer hjälpts åt att plocka isär gradänger, rullat ihop mattor, rullat kablar samt en hel del annat plock. Rätt slitsamt egentligen men helt klart en grej som jag tror inte särskilt många faktiskt någonsin kommer vara med om.

Hemfärden tog några timmar då Viktor, Ankan och jag fick i uppdrag att dra hem en omregistrerad långsamtgående husvagn som max fick åka 30km/h. Färden hem låg på cirka 12 mil men fram kom vi till slut och lyckligtvis tog det inte lika lång tid som vi först befarat att det skulle.

Dylan

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *