Händelser

Blev en chillkväll hemma hos Tim tillsammans med honom själv (såklart) och Maria. Chips, cola och en skum Hayao Miyazaki-film som rullade i bakgrunden. Bilden är tagen från hans balkong, där man kan se vårt stammishak samt en väg jag gått alldeles för många gånger, alldeles för sent på natten. En väg jag brukar ta när spårvagnarna slutat gå och man spenderat kvällens hemma hos Marcus. Dödsvägen från hell som aldrig vill ta slut. Typ.

Halvvägs till helgen är vi nu och nere i Västervik råder det cirkusturné för fulla muggar. Det är även där som större delen av min närmare bekantskapskrets håller hus, så på fredag blir det till att ta bussen ner efter jobbet och bli en del av gemenskapen.

Imorgon väntar dock en hel dags arbete och därefter blir det till att se vampyrjägaren Abraham Lincoln på bio. Man kan säga att vi värmer upp biostolarna inför den avslutande delen av Batman-trilogin nästa vecka. Filmen vars föregångare stod för en av mina bästa bioupplevelser jag varit med om. Så förväntningarna inför dess är med andra ord på topp!

Dylan

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *