Sympatibakishäng

På bilden ser ni Rebecca i full färd med att ge Jonne flätor under förfesten hemma hos sistnämnda. Att flätorna skulle med ut var lika troligt som ett Becca skulle komma in på krogen med oss. Det vill säga nästan lika med noll. Även om vi hoppades. Istället blev det jag, John, Marcus, Daniel och Emil som begav oss till Trappan för en småskum men klart kul lördagkväll.

Helgen i övrigt bjöd på finbesök av Linnea som spenderade fredagkvällen med oss här i stan. På lördagen blev det till att gå till Maxihuset med Jonne och spendera eftermiddagen där och gårdagen fortsatte jag spendera tillsammans med lördagens partygäng för lite sympatibakishäng.

Alldeles för lite bloggtid med andra ord.

Och jag ber om ursäkt för att jag inte svarat på kommentarerna, ännu. De uppskattas dock!

Dylan

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *