Veckan

Den här veckan har det inte blivit särskilt mycket gjort. Inte mer än jobbet då. Skönt nog har den passerat otroligt snabbt ändå. Lite mer än en månad på jobbet har passerat och jag har alltså ungefär lika lång tid kvar. Den 15 augusti går min anställning ut och vad som händer därefter är ännu väldigt oklart. Har dock sökt kurser till KomVux för möjligheten att eventuellt börja läsa upp lite betyg för att någon gång, senare i livet, kunna ta tag i det, få en redig utbildning och ett välbetalt jobb.

I tisdags åkte jag, Viktor, John, Marcus och Kalle ut till vår gamle vän Cristians grav. Han gick bort för två år sedan och i tisdags var det hans födelsedag så vi passade på att hälsa på honom då.

Men det är väl egentligen det enda vettiga jag fått gjort. Förutom jobbet då, som sagt.

Snart helg!

Dylan

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *