Sommartider

Jag var värd för en grillkväll i vår trädgård förra torsdagen. En sorts After Work BBQ, att smygstarta helgen med. Bilden är en ganska spontan sådan och det i kombination med en mobilkamera som är dålig på att fota folk i allmänhet gjorde bilden helt enkelt inte till den bästa i sitt lag. Men dock en ganska beskrivande sådan. Åtminstone jag hade en sjukt trevligt kväll och jag tror att det var fler än jag som kände detsamma. Blir helt klart till att göra om snart.

Som ni säkerligen upptäckt så går bloggen på lågvarv nu i sommartider som dessa och förra månaden blev en av de minst aktiva sedan jag började skriva bloggen för lite mer än två år sedan. Ville mest konstatera det bara.

Idag blev det till att jobba över lite drygt en timma och efter jobbet blev det hämtmat och det senaste avsnittet av True Blood. Föräldrarna här hemma for till Uppsala under dagen och därav passade vi ”barn” på att köpa hem mat istället för att ställa oss i köket efter en varsin lång arbetsdag.

Helgen kändes på sätt och vis väl värd spenderad samtidigt som den kanske inte gjorde det. Dagtid lördag och söndag spenderades i horisontellt läge i soffan där jag återhämtade mig bäst jag kunde efter kvällen innan. Kvällstid kändes helgen så klart mer väl spenderad tillsammans med kompisar och krogbesök. Jag var exempelvis hemma framåt kl06:30 söndagmorgon efter lördagens helnatt på stan. Galet. Men kul.

Dylan

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *