NOOOOOOOOoooOOOOoooOOO00000………!

Jag försov mig inte igår morse. Utan jag vaknade när jag skulle vaknat. Gick upp strax efter jag skulle ha gått upp och skuttade glatt ner i duschen som den äckligt morgonpigga person jag är. Borstade tänderna, fixade håret och allt det där i lugn och ro innan jag dessutom hann packa både lunch och frukost att ta med till jobbet. Men så hände det. Händelsen som allvarligt talat börjar få mig att tro på både förbannelser och påhittade ting som Ödet och liknande. Mina solglasögon som jag inte ens har hunnit hylla ännu gick samma öde till mötes som förra årets älskade och saknade par. De som är gone but never forgotten. Älskade och saknade.

Liksom med det förra paret skedde det utan förvarning strax innan jag tänkt använda dem. En skruv hade lossnat och försvunnit. En tår fälldes och jag gick sorgsamt ned till spårvagnen. Det som som förväntades bli en oerhört bra dag vände genast till att bli en dag jag gärna väljer att glömma. Trots det faktum att jag kom i tid till jobbet.

No more Mr Cool guy.

Dylan

2 thoughts on “NOOOOOOOOoooOOOOoooOOO00000………!

  1. Can you just get a replacement screw? This happens to me all the time with my Guess sunglasses. Drives me nuts. I just got some Ray Ban Wayfarer sunglasses and I am loving them. Same kind I had when I was a teen. Makes me feel like a teen again. I just cannot figure out what happened to my originals.

  2. Ja gör som Shannon skriver. Gå tll optiker dom sätter lätt i ny skruv Lycka till,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *