Veckoslutsfirandet

Helgen var galet kul! Under fredagen blev det förfest hemma hos några, för mig, okända personer. Därefter blev det utgång och någonstans där splittrades festsällskapet upp. Men jag, Emelie och Erik och Viktor höll i alla fall ihop och tog oss till slut in på Puls. Sistnämnde fastnade dock typiskt nog inte på bilden.

Lördagen bestod mestadels av återhämtning och under kvällen bar det ytterligare en gång nedåt stan för lite lördagsfirande i gott sällskap. Cromwell, Världens Bar och Vinkällaren checkades av under kvällens, nattens och slutligen den tidiga morgonens gång.

Har inte känt mig särskilt utvilad idag och nu har klockan åter igen passerat midnatt. Vilket med andra ord betyder att jag måste skynda mig i säng med förhoppning om att inte försova mig imorgon igen.

Dylan

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *