Dunbollar!

Så var väntan äntligen över. Ganska precis tjugo dagar senare så har årets kull av fågelmåsar tittat fram från sina bon och underhåller på hög nivå utanför mitt kontorsfönster. Det är två stycken extremt fulsöta kycklingar som har erövrat taket utanför. Syskonet till den ni ser här ovan såg mig ifrån fönstret och rusade så fort den kunde till andra änden av taket samtidigt som fågeln på bilden inte upptäckt mig ännu och tittar konstigt på den andra som fortfarande rusade för glatta livet med höjda vingar.

Så när tid fanns under dagen passade jag på att bevittna de två spektaklena när de fördrev tiden genom att kila fram och tillbaka över taket, spred avföring, sov middag samt blev matade av föräldrarna som glatt spydde upp matrester åt dem.

Sommaren på jobbet blev genast mycket roligare.

Dylan

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *