Sen blev Senare

Jag skulle vilja påstå att det är fullkomligt okej att ta egobilder på sig själv i väntan på spårvagnen. Speciellt om bilden i sig egentligen är avsedd för Instagram (adda Geccod!) där tanken är att spy ut sin morgonavsky över att spårvagnen plötsligt ändrat tider vilket bidrog till att sen blev senare till jobbet. Mitt andranamn är Sen förresten. Dylan Sen Juarez. Och banka mig gul och blå om jag inte lever upp till mitt namn alldeles för ofta.

Bortsett från att jag spenderar mina arbetsdagar med att jobba igen tiden som går åt till mina oplanerade sovmornar så rullar allting på rätt bra. Helgen var bra den med och i måndags när jag klev upp kändes det som om det var man själv som tog Studenten och inte Syrran. Antar att det är ett tecken på att det blev en rätt så bra helg ändå.

På måndagen var jag nere på cirkusen för att delta i en liten uppvisning. Innan uppvisningen var vi ett gäng på närmare 20 ungdomar som samlats vid tre träningstillfällen veckan innan för att repetera ett specialnummer till avskedsfesten av en tränare som varit aktiv i flera år. Det var kul och uppvisningen, som var en liten hyllning till cirkusnummer som tränaren varit med och skapat genom åren, gick väldigt bra och blev minst lika uppskattad.

Det måste sitta ett osynligt gummiband mellan mig och cirkusen för trots det faktum att jag inte varit aktiv på ett år så finner jag mig där med jämna mellanrum ändå. Men vem är jag att klaga över någonting som faktiskt är kul?

Den nya vardagen i arbetslivet börjar stabilisera sig och kvällen tänkte jag ägna till en film. Vilar uttråkat upp mig lite smått inför den annalkande Midsommarhelgen. Blir nog inte alltför hårt. (…)

Förresten är mitt andranamn Brian. Och inte Sen. Han med solbrillorna på bilden är en genomusel lögnare, men det visste ni säkert redan.

Senare

2 thoughts on “Sen blev Senare

  1. Det var en riktigt bra avskedspresent! Vi var många med ett jättesmile samtidigt som tårar i ögonen ;)

  2. I forgot your middle name was Brian. For the uncle we never got the chance to know. Cool picture. Are you growing a mustache?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *