Cirkus på fredag

Den här veckan har jag egentligen inte fått särskilt många knop gjorda. Jag kan med säkerhet säga att jag åtminstone är utvilad efter helgen. Veckans huvudpunkter har varit en lunch med Hanna nere på stan, en frukostdejt med Marcus på Sockerbagarn och sedan har jag spenderat en hel del kvalitétstid med Chilli. Syrrans tjockisödla.

Gjorde mig just i ordning för dagen och kunde konstatera att jag inte längre behöver använda mig av bälte till mina byxor. Faktum är att min livsstil, min chips och cola-diet, helgernas ölhävande och vardagarna spenderade i soffläge har resulterat i att mina byxor till och med är för små i midjan. Vilket egentligen känns helt okej samtidigt som jag kan medge att det också är lite smått oroande. Min kropp har genom åren varit en synonym till undernärt benrangel och det har egentligen äntligen kommit till en ändring. Dock lär det ju inte ta stopp när den är perfekt, så att säga.

Men lyckligtvis så kommer jag redan på måndag byta livstil. På måndag börjar jag nämligen jobba och kommer göra det ändra fram till den 15 augusti. Sommaren är därmed bokad och risken att bli brun är minimal då jag alltså kommer spendera större delen av soltimmarna i Arkivet där jag jobbade större delen av förra året. Det känns så klart riktigt bra att åter få en ordentlig vardag, byta livsstil och samtidigt återställa ekonomin som har dalat sedan nyårsafton ungefär. För att inte nämna återseendet av alla arbetskamrater igen!

Senare idag bär det av till cirkusen. Cirkusen där jag inte varit aktiv på nästan ett år och cirkusen som jag uppträdde med för exakt ett åt sedan. De har återigen föreställningar i city och dit bär det alltså av senare tillsammans med Moa som är på hembesök i dagarna. Ser fram emot att träffa folket, andas in spänningen som hänger i luften före uppvisning och se vad de har för nymodigheter att komma med i årets föreställning.

Dylan

2 thoughts on “Cirkus på fredag

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *