Makrill i tomatsås

Makrill i tomatsås. Bekvämt nog finns det ju sedan några år tillbaka ”färdigblandat” på burk och vad man trodde var ett enkelt pålägg blev plötsligt lite enklare. Men dock lika gott. Har just klämt i mig mackorna framför det senaste avsnittet av Game of Thrones. Vad som händer därefter idag är ännu rätt oklart. Boka hotell är ju någonting som bör göras och mest troligt så kommer jag förmodligen ha lite tid över till att göra det.

På tal om hotell så har det varit ytterligare en jordbävning nere i Sydostasien. Besvikelsen var ett faktum när jag vaknade upp förra veckan till nyheterna om tsunamivarningen som utfärdats. Lyckligtvis var det ju falskt alarm och så vitt jag vet har man inte utfärdat någon tsunamivarning för dagens jordskalv, ännu. Håller både tummar och tår till det är dags att resa om ganska precis två veckor.

Dylan

2 thoughts on “Makrill i tomatsås

  1. Men vad sugen jag blev på en sådan macka Hade jag vetat du skulle göra några så goda mackor hade jag tingat en……
    Tycker inte om alla jordbävningar som är lite varstans, åt det hållet du ska
    Ha det gott kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *