Cirkusturné

Följande inlägg skrev i söndags:

Nu är jag hemma från en vecka boendes på Gustafsvik Camping utanför Örebro. En vecka spenderad på den traditionella cirkusturnén. En vecka boendes i husvagn och tält, tillbringad med världens bästa människor. Den bästa av mina åtta cirkusturnéer är sorgligt nog över och jag sörjer det ännu.

De första dagarna hade jag sömnproblem och vandrade runt som en zombie fram till onsdagnatten då jag slog upp mitt tält och äntligen sov genom hela natten. Att sova med tre andra personer i samma husvagn utan rullgardiner som skyddar mot de tidiga solstrålarna var ingen direkt hit för min skönhetssömn, tyvärr. Det blev till att sova i tält resterande vecka, något jag i förhand helst ville undvika men det fungerade trots allt väldigt bra i slutändan.

Vanligtvis brukar vi under turnéerna spendera dagarna i närheten av tältet för att förbereda oss inför kvällens föreställning och det dagliga mötet som hålls kl17:00. Den här turnén var ingen av oss grabbar i husvagnen deltagande i föreställningen utan fortsatte istället att chilla utan varken stress eller press på något uppträdande, även om åtminstone jag saknade att stå på manegen en hel del.

Den här veckan var min enda semester mellan mina nio arbetsveckor den här sommaren. Ärligt talat så tror jag inte den hade kunnat bli bättre, trots allt chillande blev det en hel del festande vilket kanske inte vilar upp kroppen som en semester bör göra. Men jag är nöjd i alla fall, för roligt hade vi det!

Geccod

Hubert, Mac, Jag och Becca framför "Hem ljuva Husvagn".

Hubert, Mac, Jag och Becca framför "Hem ljuva Husvagn".

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *