Me and ma glasses, bitch

Ja, jag har solbrillor på mig inomhus. Jag bor med dem, äter med dem och ibland om jag känner mig ensam så sover jag med dem.
Har ni problem med det eller? Näe, tänkte väl det. Bilden är tagen i syrrans sovrum, därav det fula påslakanet.

Nej, men så illa är det kanske inte riktigt. Eller.. jo, det är nog så illa när jag tänker efter.

Skjortan är ny också. Bland det nyaste jag har, tillsammans med min nya t-shirt med Jaws-motiv. Var iväg på Maxi en sväng med syrran nu efter jobbet då jag kände ett behov av en ny skjorta. När jag väl hittade en så frågade kassörskan på Carlings om jag ”äntligen hade hittat något”. Vet inte om jag ska ta det som en pik till att jag testade ut halva butiken och var där i en mindre evighet.

Imorgon bär det av mot Valla för firande av Linneas student. Ska bli riktigt kul att se utspringet och att träffa henne!

Dylan

3 thoughts on “Me and ma glasses, bitch

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *