Lugnet före stormen

Ja, det blev ju då lite bio igår. En Pirates of the Caribbean med fullt fokus på den omtyckte karaktären Jack Sparrow. Jag fick dock oturen att hamna bredvid hans största fan i biosalongen, den mannen skrattade åt nästintill varenda replik som kom ur Depps mun. Visst satt jag själv och flinade högt åt en hel del i filmen, men den snubben tog fan priset.

Men filmen var bra annars. Den kändes mer barnvänlig än de två sista filmerna i den gamla trilogin som ju var rätt mörka för att vara Disneyfilmer. Helt klart en sevärd film men kanske inte den bästa i serien.

Efter bion blev det en snabb öl på O’Learys innan de stängde och sista spårvagnen gick.

Nu ska jag ner till cirkusen för att öva in ytterligare ett jongleringsnummer till på lördag, då jag ska uppträda i cirkusen andra stora cirkustält i Åby. Det tältet ska jag för övrigt vara med och resa imorgon efter jobbet och på fredag drar föreställningarna igång igen. Fullt ös hela veckan från och med imorn, så ikväll blir det en tråkig vardagskväll skulle jag tro.

Dylan

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *