Bostadsföreningsommarcirkuskola!

Tjo!

Kom för en liten stund hem från det årliga mötet inför sommarens cirkusskolor. I sommar kommer jag nämligen för femte året i rad att jobba som cirkustränare på diverse cirkusskolor runt om i Norrköping, Linköping och Söderköping. Nämnvärt är att jag varit aktiv som cirkusartist i Norrköpings Ungdomscirkus sedan 11 år tillbaka och därav har jag det som sommarjobb. Faktum är att jag jobbat som cirkustränare i cirkusen även under träningsterminerna fram till juluppehållet 2009. Då slutade jag för att istället försöka satsa lite mer på plugget och min egen träning i den mån tid gavs.

Det var ett helt okej möte där vi mest tog upp saker som kan vara värt att tänka på. Påminnelser om vad vi som tränare absolut inte ska göra och vad vi kan förbättra mot tidigare år. Mötet avrundades med pizza. Det var gott. Även kul att träffa kompisar som man träffar allt för sällan.

Imorgon har jag en lektion kl8:10. Är tveksam till om jag går på den.. Det är nämligen min enda lektion och vi ska endast dit för att få reda på vårt betyg. Risken finns dessutom att läraren inte ens kommer hinna ta betygsnack med alla och därför kanske jag helt enkelt går upp i onödan. Och sånt kan man ju verkligen inte göra. Sovmornar är heliga! :P

Nu: Dusch och lite Bioshock. En kopp te ska kokas, det är ju trots allt söndagkväll.

Geccod

Bor du i ovannämnda städer och hittar en sån här lapp så finns chansen att jag kommer jobba i ditt område i sommar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *